Készülődés 1


Imádom a Karácsonyt!!! Tudom, hogy hivatalosan kisbetűvel írjuk, de nekem ez az ünnep, így megérdemli, hogy megtiszteljem. (Elnézést előre is azoktól, akiknek ez szúrja a szemét :-) ) Kedvencem és gyerekkoromban is előkelő helyen volt nálam. Annyira megszállottak voltunk (a húgommal együtt), hogy sokszor a nyári szünet közepén karácsonyi zenéket hallgatunk, elővettük a díszeket, világítást. Volt olyan alkalom is, hogy a szobánkat is feldíszítettük ünnepi díszbe, miközben kint tombolt a kánikula. Néha még most is előfordul, hogy a legkarácsonyiatlanabb pillanatban kerülök karácsonyi hangulatba :-)

De…most már nem kell emiatt magyarázkodnom, mert egy bő hónap múlva itt van az ünnep minden jóságával és rosszaságával együtt :-) Már alig várom 😉 Addig is készülődök picit.

Nálunk van egy szabály: minden évben kell valami új dolognak a karácsonyfára kerülnie. Régebben vettük a díszeket, de már egy ideje mi készítjük. Van olyan, hogy csak habkarika kerül fel újoncként (bár ez a lehető legrosszabb megoldás, mert a gyerekek pillanatok alatt “lelegelik”). Viszont idén nem fognak jóllakni a díszekkel, mert a fonalból készült kreációk igencsak rágósak lennének :-)

Mivel még készülődés közben vannak, így csak pár részletet mutatnék:

Dísz

 

Dísz

 

Dísz

 

 

Emi


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Egy kis gondolat “Készülődés