Muszáj pihenő 4


Az elmúlt napok tartogattak meglepetést és sajnos nem kellemeset. Annával be kellett vonulni a kórházba, mert ez a nyálkás, szmogos levegő kifejtette áldatlan hatását és sajnos befulladt. Három napig élveztük a debreceni Gyermekklinika vendégszeretét és ezt most szó szerint kell érteni. Annyira kedves volt mindenki és olyan segítőkész, hogy csak ámultunk és bámultunk. Innen is köszönöm nekik páratlan munkájukat!

No de, amiért ez a bejegyzés születik az megint egy horgolmány, amit még korábban elkezdtem itthon és férjem tanácsára gyorsan bepakoltam a kórházi pakkba. Nagyon-nagyon jó ötlet volt! Amíg Anna tanulgatott (önszorgalomból!!!) vagy amíg játszott (és nem igényelte a társaságomat) a kórházi ágyon, én addig elővettem a félbemaradt darabot. Annyira ki tudott kapcsolni a horgolása, hogy még azt is elfelejtettem, hogy nem otthon vagyok :-)

Egy könyvborító készült a nagylányomnak a suliba és a sors fintora, hogy ráadásul egészségüggyel kapcsolatos könyvre készült. Van ilyen :-) Nem mellékesen a könyv beszerzése és annak utóhatása is megérdemelne egy bejegyzést 😀

Veréna természetesen ennél sokkal sötétebb hangulatú borítót szeretett volna, mert éppen nagyon kamasz :-) De mikor meglátta a koncepciómat, akkor már nagyon elégedett volt és rábólintott, hogy maradhatnak a színek. (Nem igazán tudom letagadni, hogy a színek bolondja vagyok :-)

A minta itt található: 

http://www.wwsw.lanasyovillos.com/sites/default/files/punto_ondas_crochet_stitch_esquema_diagram_wave.jpg

Anna azóta jobban van, bár még itthon élvezi tovább a lábadozást. De a jókedve a régi és megállíthatatlanul csacsog most is :-)

Szép napot és mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!

 

 

Emi


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 Gondolat “Muszáj pihenő