Tengerpart egy alátéten

Természetesen a cím kicsit túlzó, mert hát hogy a fenébe is férne el egy egész partszakasz néhány négyzetcentiméteren?! Egyébként könnyen…szerintem. Mindössze annyi a titok nyitja, hogy a tengerpart színeit kell belecsempészni az alátétbe. Mutatom is, hogy miről van szó:

"Beach" alátét

Mit gondoltok? Van némi köze a tengerparthoz? A fokozatosan mélyülő tenger színei, a parti növények levelének zöldje és a déli napsütés sárgája Ó, de szeretem ezeket a színeket és azt az élményt, amikor először megpillantottam a tengert…innen is köszönöm a szüleimnek, hogy annak idején vállalták, hogy elvisznek bennünket Görögországba nyaralni. Természetesen ez az élménysorozat (ami az úton velünk történt) megérdemelne egy külön posztot, de ez a blog nem erről szól. Maradjunk annyiban, hogy roppant érdekes volt 😉

Félretéve a nosztalgiázást, jólesik a szememnek ez a sok szín és természetesen a kávé is jólesett 😉 Szép napot nektek és már tényleg nem sok van hátra az igazi tavaszig, amikor élőben is tobzódhatunk a gyönyörűbbnél gyönyörűbb színekben.

 

 

Emi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Scroll to top