Az ünnepi hangulat fokozódik

Ha még emlékeztek pár hete már volt egy bejegyzés a karácsonnyal kapcsolatban. Akkor nagyon belelendültem a készülődésbe, de aztán az Annával történtek egy kicsit átírták a dolgokat, plusz egy munka miatt is kevés időm maradt a horgolásra.
Most viszont itt van néhány kép azokról a dolgokról, amelyek pár héttel ezelőtt még csak készülőben, illetve tervként a fejemben voltak.

Tervbe vettem azt is, hogy itt az oldalon nyitok egy kis Boltocskát, ahol megvásárolhatóak lesznek a horgolmányaim. Folyamatban van a dolog, de addig is van lehetőség a vásárlásra. Jelenleg a Vaterán van feltöltve pár horgolmányom. Ha érdekel, kattints bátran ide!

De visszatérve az ünnepi hangulathoz, karácsonyi ablakdíszeket készítettem. Az első egy karácsonyfa, amit színes gyöngyökkel és gombokkal dekoráltam. A családnak nagyon tetszett. Amikor elkészültem, a gyerekek odajöttek és “Ez tök jó!” “Karácsonyfa!” felkiáltásokkal lelkesedtek 🙂 Nagyon jólesett. Köszönöm.

A másik ablakdísz egy nagy piros szív, aminek a dekorációja egyszerűbb, viszont -én úgy gondolom- elegánsabbra sikeredett. De ami fontos, hogy kellemes hangulatot teremtenek és ebben a szürkés időben erre szüksége van a léleknek.

Az ablakdíszek mellett készítettem apróbb díszeket is, melyeket egyesével a karácsonyfára felakasztva, többet összehorgolva pedig girlandként gondolok hasznosítani.

Szerintem nagyon aranyosra sikeredtek…Persze, persze elfogult vagyok 🙂

Szép napot kívánok nektek és jó készülődét és havat is, hátha… 🙂

 

 

Emi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Scroll to top