Halloween-ra


Itt a Halloween, amit mi ugyan nem ünnepelünk, de a gyerekeink már igen. Az elmúlt években is feldíszítették a házat és beöltöztek valami rémes holmiba, mert őket igencsak lázban tartja ez az ünnep. Nem mondom, hogy én nem ábrándoztam el rajta évekkel ezelőtt, hogy de jó is lenne este az utcákat járva ijesztő ruhákban masírozni. Sajnos ez kimaradt az életemből, de a gyerekek azért bepótolják :-) Bennünket is próbáltak bevonni az idei ünnepbe. Még hetekkel ezelőtt kérdezték, hogy minek fogok öltözni. Én pedig a lehető “legnehezebb” szerepet vállaltam el :-) Hulla(fáradt) leszek! Egész este csak fekszem és alszom 😀

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, mégiscsak készítettem valamit, ami illik az alkalomhoz. A gyerekeknek -akik az igazi szakértők ilyen téren- nagyon elnyerte a tetszésüket. És ha szerintük jó lett, akkor ezt el is kell fogadnom :-)

Amennyiben nehéz lenne felismerni, ez egy denevér. A fércmacskán már alkalmaztam azt a bohókás stílust, ami most is visszaköszön. (Bár ahogy az a macska kinéz, simán bedobhattam volna halloween-i témaként is.)

 

 

Emi
Share

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.